perjantai 12. huhtikuuta 2013

Koivukylän vanhustenkeskuksen kevät 2013 Muotinäytös!

Torstaina pääsimme nauttimaan muotinäytös tunnelmista. Ajatuksena muotinäytöksessä oli yhdistää uutta ja vanhaa sulassa sovussa. Tuoda arkeen pitkän talven jälkeen jotain ihanaa, uutta tuulahdusta, mutta samalla kunnioittaa ja arvostaa elettyä elämää. Idea muotinäytöksestä syntyi viime syksynä, jolloin suunnittelin kevään tapahtumia. Paikallisista yrityksistä Koivukylän Citymarket, Koivukylän KappAhl ja Koivukylän Kierrätyskeskus innostuivat mukaan stailaamaan seniorimalleja. Jokaisella yrityksellä oli oma seniorimalli ja esittelypöydällä erilaisia tuotteita ihailtavana ja hypisteltävinä.
 
Vitriinissä on esillä "Muistoja" näyttely, johon on kerätty erään Liisan läheisen aivan hurmaavia hattuja, hansikkaita ja käsilaukkuja.




Mukana vitriinissä myös omia aarteitani ja löytöjä.
 
 
Näyttelyä täydentää täydellisesti Riitan ikiomat sekä löydöt menneiltä ajoilta kenkien, pitsiliinojen, esiliinojen sekä tekstiilien muodossa. 

 
 
 
Vitriinin  "Korkojen kopinaa"-näyttelyssä on esillä Ailan ihania kenkiä Suomesta ja maailmalta.


 
Ailan aarteita oli tapahtumapäivänä esillä myös ruokasalissa taideteoksina.
 
 

 
Salin kruunasi Ailan oma hääpuku, joka toi tilaisuuteen juhlavuutta.

 
Tunnelmia muotinäytöksestä:

KappAhlin XLNT mallistoa hempeissä kevään väreissä
 

Citymarketin valikoimaa

 
 

Citymarketin Double Beauty malliston sähäkkää sinistä ja pehmeää pellavan sävyä
 
Koivukylän kierrätyskeskuksen aarteena oli myös kaunis hääpuku, jota täydennettiin Riitan omalla häähunnulla, minun valokuvin ja lainatuilla laulun sanoilla "Sinua sinua rakastan"  :
Mukaan tarttui myös löytöjä ja eräskin  hattu löysi uuden omistajansa:

Kiitos kaikille seniorimalleille, näyttelyyn osallistuneille Ailalle, Liisalle sekä Riitalle, yleisölle, Wilma-opiskelijalleni suuresta avusta sekä erityinen kiitos yhteistyökumppaniyrityksille:
Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti